HTML

Itt élned, halnod kell

Mindennapi okosságaink, avagy hogyan látom a jelent, s mit gondolok a jövőről.

Friss topikok

  • Az én világom: www.xn--vsz-bma.hu/ Érdemes bele olvasni ki is az az Éliás Ádám! (2013.03.18. 17:42) Ki az az Éliás Ádám?
  • kaboca36: Okulni??? miböl??? ezt már évszázadok uta csinálja az elite. jobb lét szimulálása,majd pénz elért... (2009.08.11. 21:40) Sose tanulunk
  • Tynow: CIBEZZ bankszamlanal le lehet tiltani a postai kivonatkuldest. Egyeb esetben kb 150 ft -ba kerul /... (2008.02.28. 18:40) Mindennapi csacsiságok I

Linkblog

Ki az az Éliás Ádám?

2008.11.14. 21:33 pnegyesi

Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége - szerintem rém hülye név. Mindenesetre emlékszem, amikor Éliás Ádám és csapata nagy hangon fellépett az építőipari körbetartozások ellen: csákánnyal ajtót bontottak, igazi tévé-barát fiesztát rendeztek. Ezzel nincs is gond, biztos sokaknak szimpatikus ez a megoldás. Persze normális demokráciákban ez nem jellemző, de Magyarország sok minden csak nem normális demokrácia. Ebbe most nem megyek bele, talán máskor. Viszont most a VÉSZ eldöntötte, hogy a Hospinvestre támad a szokásos elánnal. Nem vagyok egri, semmi közöm Egerhez, vagy bármihez. De aki egyszer is járt magyar orvosi intézményben, neadjisten feküdt kórházban, hallgatja a tudósításokat az elavult műszerekről, az tudja, hogy ez az állapot tarthatatlan. És lehet, hogy a Hospinvest maga a megátalkodott ősgonosz, patákkal, szarvakkal miegymással - de legalább próbálnak valami normalitást belevinni a magyar egészségügyibe. Egyszer kéne higgadtan, normálisan elmagyarázni mindenkinek, hogy nincs olyan, hogy majd hirtelen modern gépek lesznek és frankó egészségügy. Az ugyanis rettenetesen sok pénzbe kerül. S pénz az nincs. Persze a Hospinvest körül is megy a politikai maszatolás, s a VÉSZ ezt a posványt kavargatja. Csákánnyal.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepetaj.blog.hu/api/trackback/id/tr51769489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pnegyesi 2009.08.14. 12:13:54

Oké, majom vagyok. Előember, primitív véglény. Ennek mi köze ahhoz, amit írtam?

Bár Hospinvest nincs, de az egészségügy továbbra is haldoklik, s a megoldásnak nyomát se látom

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2009.09.02. 15:03:07

Éliás Ádám egy dolog, a média, amelyik sztárt csinál belőle, az a másik. Szerintem az utóbbi a kártékonyabb. Pl. az index is minek ír róla ????? Meg a Karsairól, Mali Zoltánról, kvázi követendő példaként???

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.12. 11:29:25

vmi ninc srendben veled, bogárhoz írtam voklna,m de oda nem lehet kommentelni..

szerintem beteg vagy posztírtó

Az én világom 2013.03.18. 17:42:12

www.xn--vsz-bma.hu/

Érdemes bele olvasni ki is az az Éliás Ádám!
süti beállítások módosítása